top of page

ABOUT

C99A3861  .jpg

Op deze manier is het agency, The Brand Planner, ontstaan. 

De Brand Planner is een all in production agency. Dit geeft klanten de kans om met een gerust hart eender welke dienst dat we aanbieden samen of apart te boeken. Het Agency bestaat dus uit;

 

- fotografie, videografie, make-up & hairstyling, fashionstyling,

social media & grafische ondersteuning. -

 

Je kan zelf een aanvraag doen naar welke dienst(en) je net op zoek bent.

Wij zoeken de geschikte freelancer(s) uit die perfect bij je brand horen. 

 

Daarnaast wordt er ook mee nagedacht over het merk op zich; 

- welke visuele branding is er nodig?

- welke stijl past het best bij je?

- wat ontbreekt er nog?

- wat brengt je imago naar de next level? 

 

Voor producties wordt ook het team samengesteld wat het best bij je merk aansluit. Daarnaast gaat het agency voor jou op zoek naar een locatie en legt er zelf het contact en de afspraak vast. Het idee achter de Brand Planner is eigenlijk “no worry’s, all hands on deck!”

Je kan het vergelijken met een weddingplanner,

die ook alles voor jou in orde brengt. 

Ik ben Stéphanie Smeets, Founder van het Agency, The Brand Planner en mode- en portretfotograaf vanuit Zonhoven België. 

 

Mijn passie voor fotografie is gestart toen ik Audio Visuele Vorming heb gestudeerd. Later deed ik ook mijn bachelor en master in de fotografie.

 

Pas toen ik verder ging studeren in mijn bachelor, heb ik mijn passie voor portret en modefotografie ontdekt. Mijn master project was dan ook echt een mode project. 

Ik werk enorm graag met en voor mensen. Luisteren naar anderen hun passie en verhalen, daar haal ik enorm veel inspiratie uit. Inmiddels ben ik 10 jaar professioneel aan het werk en heb ik ook zelf een team ontwikkeld waar ik op regelmatige basis mee samen werk. 

 

Na mijn studies ben ik eerst als communicatiemanager aan de slag gegaan voor een groot team van make-up artiesten en stylisten. Doorheen dit traject heb ik mogen kennis maken met straffe, sterke, ondernemende vrouwen waar ik enorm veel uit heb geleerd en ervaring heb opgedaan. In deze tijd is jezelf heruitvinden een heel belangrijk aspect in je carrière. 

Vervolgens was het tijd om volledig mijn eigen pad op te gaan.

Ik heb me volledig gestort in mijn eigen carrière en ging voor

een hoofdberoep als mode-en portretfotograaf. Best choice ever!

Zo werk ik voor merken in beauty en mode maar ook voor artiesten, reclamebureaus maar ook heel corporate gerichte shoots. 

Regelmatig kreeg ik al de vraag van klanten om zelf een team samen te stellen met onder andere, make-up artiest, stylist, modellen en ook een geschikte locatie. Klanten vertrouwen je op jouw visie en wie jij aanstelt in je team en je contacten gedurende je carrière. Dit heeft me tot nadenken gebracht en ook geïnspireerd

"No worry's,

all hands on deck"

"Je kan het vergelijken met een weddingplanner, die ook alles voor jou in orde brengt."

Onder ons agency, hebben we nog een straf concept gestoken die ik mee heb mogen uitwerken samen met Palmira Proietti, namelijk The Powder Bar/Agency.  

 

Binnen deze sector weten we hoe belangrijk het is om je powerful te voelen. We willen dan ook veel vrouwen en entrepreneurs op een creatieve manier zo een power boost aanbieden.

 

Dit hebben we samengegoten in een concept; een Mobiele Beauty Bar voor een instant boost! Dit is een Beauty bar dat overal mee naartoe genomen kan worden. Kijk maar naar Concept stores, shoppingcentra, hotels, events,..

Noem maar op.

 

In no time wordt deze mobiele make-up studio opgesteld waar iedereen kan plaatsnemen en 10/15min later vertrekt met een power boost. Deze beleving heeft tot nu toe al enorm veel succes gehad. 

C99A1513 kopiëren_1.jpg

Ben jij dus op zoek naar:

  • een fotograaf

  • een videograaf

  • een graphicus 

  • een make-up & hairstylist

  • een fashionstylist 

  • social media ondersteuning

  • The Pow(D)er Bar

Neem contact met ons op en wij zorgen voor het geschikte professionele team die jou verder helpt!

bottom of page